Toate noutatile

Summit Agro Romania continua Summitterra si in 2016

Summit Agro Romania continua traditia platformelor SummiTTerra si in anul 2016, al treilea an de cand a pornit seria de evenimente in camp sub sloganul "Acolo unde tehnologia intalneste pamantul".

Luni, 23 mai 2016, la Baraganul judetul Braila, peste de 200 de participanti au putut vedea in camp, in conditii reale de cultivare, portofoliul complet pe care compania il pune la dispozitia fermierilor: seminte, ingrasaminte si produse pentru protectia plantelor.

Seria de evenimente SummiTTerra a continuat pe 2 iunie la Girisul de Cris, judetul  Bihor si pe 9 iunie la Comana, judetul Constanta.

Pe langa prezentarea portofoliului complex al Summit Agro, ce acopera toate cele trei categorii de produse din agribusiness - seminte, produse de protectia plantelor si fertilizanti, cu ocazia evenimentului a fost prezentat si Inazuma, un nou insecticid inovator pentru piata din Romania.

Inazuma este un amestec de doua substante active si contine: 100 g/kg acetamiprid + 30 g/kg lambda-cihalotrin. Este omologat pentru combaterea daunatorilor din culturile de rapita, porumb si mustar - cu o tehnologie de inalta clasa, avand o formulare de tip WG - granule dispersabile in apa.

Acesta a demonstrat in camp ca este un partener de succes pentru fermierii din toata tara.

Portofoliul de insecticide, fungicide si erbicide a facut fata cu succes provocarilor la toate culturile. Din seria de produse aplicate, pe langa Inazuma, s-au mai remarcat si insecticidele Mospilan, Novadim Progress, fungicidele Yamato, Topsin si Fezan Plus si erbicidele Nisshin si Targa Super.

Pe langa acestea, si hibrizii Summit Agro Seeds cultivati au avut rezultate foarte bune, ceea ce putem spune si despre fertilizantii Summit Agro, un segment care incepe sa se dezvolte din ce in ce mai mult pe piata din Romania.

Intr-un an cu presiune foarte mare de boli, noul produs, lansat tot anul acesta - Fezan Plus a protejat culturile de cereale prin actiunea celor doua substante active: clorotalonil 166 g/L + tebuconazol 60 g/L.

Alexandru Precup, presedintele Summit Agro Romania a declarat: "Am dezvoltat deja o traditie prin evenimentele SummiTTerra, iar compania noastra a reusit sa demonstreze an de an eficacitatea produselor noastre si faptul ca are o echipa specializata, cu solide cunostinte tehnice, care le poate pune in valoare si care poate oferi partenerilor suportul necesar atunci cand au nevoie."

Si anul acesta, tot ca o traditie, la evenimentul de la Baraganul a participat presedintele Sumi Agro Europa, domnul Wlodek Wleklik, impreuna cu reprezentanti ai Sumi Agro Turcia.

Valrom Exim a fost de asemenea prezent si de aceasta data le eveniment, in parteneriat, la fel ca si anul trecut, prezentand fermierilor, inclusiv cu o mica demonstratie, unelte si utilaje specifice pentru agricultura.

Pe 2 iunie 2016, la Girisul de Cris, tehnologia adaptata conditiilor de cultura din Vestul Romaniei a demonstrat catorva sute de fermieri din judetul Bihor si judetele invecinate rezultatele bune obtinute datorita produselor Summit Agro.

Si la Comana, judetul Constanta, s-a pastrat linia rezultatelor bune si s-au prezentat partenerilor culturile si rezultatele obtinute, de asemenea datorita produselor Summit Agro.

Contact

Aveti o problema referitoare la cultura dumneavoastra?

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Suport in teritoriu

Contactati un reprezentant in teritoriu: